RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann ville ikke ha sex – ringte politiet

Sist oppdatert:
Hva skjedde egentlig? Tingretten trodde mest på mannen.

Kvinnen var på vei hjem fra bar i Oslo, og stanset for å ta en drink på utested i Jessheim. Hun kom i snakk med en middelaldrende mann og ble senere med ham hjem for å se på bilder i hans album, forteller Romerikes Blad.

Der skulle mannen ifølge kvinnens anmeldelse ha slått henne tre ganger, tatt fra henne mobilen, truet med et våpen og han ville at hun skulle ta av seg buksene.

Tiltalte hadde en helt annen versjon. Han forklarte at kvinnen plutselig kysset ham intenst og tok fram brystene. For å «avlede situasjonen» tok han fram enda flere album, uten at det hjalp det minste. Damen trakk ned buksene og ga uttrykk for at hun ville ha penger - før hun dro fram en mobil og begynte å ringe.

Mannen fryktet at en hallik skulle dukke opp. Han slo etter telefonen, men bommet og traff kvinnen i ansiktet.

Så fant han frem en gammel startpistol og ga uttrykk for at han ville forsvare seg hvis det dukket opp noen. Deretter gikk han til naboen og ba om hjelp til å ringe politiet.

Retten kom til at det ikke kunne utelukkes at foranledningen var slik som mannen hadde forklart. Et vitne hørte et dunk og et utbrudd som kom fra en sint, ikke redd, damestemme. Så kom tiltalte og ba om at politiet ble kontaktet omgående. Det samme vitne hørte mannen si «nå kommer politiet, nå roer du deg».

Mannens lege kunne også fortelle at hans pasient i flere år hadde manglet så vel seksuell lyst som evne.

Mannen ble frikjent for slaget i ansiktet, men ble likevel dømt til 14 dagers betinget fengsel for å ha truet med våpen. Pistolen ble inndratt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere