RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann voldtatt med flaske - to fengslet

Sist oppdatert:
En 20 år gammel mann og en gutt på 16 er varetektsfengslet for en uke siktet for å ha voldtatt en mann i 20-årene på Rygge.

De to ble fremstilt for varetektsfengsling mandag. Kjennelsen lyder på en ukes varetekt. En 20 år gammel jente skal også ha deltatt i voldtekten. Hun har ifølge Moss Avis godtatt et fengslingsalternativ og ble derfor ikke framstilt for varetektsfengsling mandag.

- De tre som er pågrepet er alle mistenkt for å ha deltatt i voldtekten, som skal ha skjedd i slutten av forrige uke. Fornærmede og de tre siktede kjente hverandre. Vi etterforsker nå med henblikk på å finne motivet for voldtekten, sier lensmann John Kasper Hermansen ved Rygge lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Voldtekten skal ha skjedd i et privathus i Rygge. Den fornærmede anmeldte voldtekten fredag, og de tre ble pågrepet i løpet av helgen.

Før voldtekten skal mannen ha blitt terrorisert med slag, glødende sigarett og drypp fra et stearinlys. Voldtekten skal ha blitt utført ved hjelp av en flaske, skriver Moss Avis.

Politiadvokat Ragnhild Borgerud sier til avisa at 16-åringen og 20-åringen ikke erkjenner straffeskyld, mens det er uklart om jenta erkjenner delaktighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere