RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mannevoldtekt var oppspinn

Sist oppdatert:
27-åringen som ble arrestert og kastet på glattcelle mistenkt for mannevoldtekt, er nå renvasket. Fornærmede har trukket sin forklaring.

- Fornærmede har trukket sin forklaring om at han var utsatt for voldtekt. I dag erkjenner han at den seksuelle omgangen var frivillig. Han er anmeldt for falsk forklaring, og saken mot siktede vil bli henlagt, sier politioverbetjent Tore Salvesen til Bergensavisen.

De to mennene kom i kontakt med hverandre på internett, og møttes en påfølgende natt. Deretter ble 27-åringen anmeldt for voldtekt. Etter et døgn i varetekt ble han løslatt. Hele tiden har han sagt at han er uskyldig.

27-åringens advokat Carl-Christian Hoff sier til Bergensavisen at hans klient er lettet, men samtidig sint. Den jevnaldrende mannen som leverte anmeldelsen risikerer nå å bli tiltalt og straffeforfulgt for falsk forklaring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere