RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mareritt for Rahilas far

Sist oppdatert:
Norsk politi henlegger ikke Rahila-saken. Nå skal både moren og faren avhøres av politiet i Oslo.

(iOslo.no) I november i fjor kunne Azhar Iqbal returnere til Norge som en fri mann etter at en pakistansk domstol hadde frifunnet han for å ha beordret æresdrap på sin egen datter. Nå fortsetter marerittet her hjemme.

- Ikke henlagt
- Oslo politidistrikt har ikke henlagt saken. Jeg skal ha et snarlig møte med etterforskerne slik at vi kan få innkalt mor og far til Rahila til avhør, noe vi ikke har funnet tid til før nå, sier politiadvokat Cecilie Schløsser Møller til TV 2 Nyhetene.

- Sjansene for at vi skal klare å bevise et æresdrap er nok ikke så store, men vi har bestemt oss for å gjennomføre disse avhørene, og så får vi se hva som skjer, sier Schløsser Møller.

- Overraskende
- Dette kom overraskende på meg. Vi har ikke fått beskjed om at politiet i Norge ønsket å gå videre med denne saken, sier Azhar Iqbals advokat Abid Q. Raja.

- Det første vi nå vil ha avklart er om det i det hele tatt er mulig å åpne en ny straffesak i Norge når han er frikjent i Pakistan. Jeg mener vi har både norsk og internasjonal juss på vår side, sier Raja.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere