RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maridalen-drapet: Også offeret kan ha bodd i skogen

Mannen som ble funnet drept i Maridalen, kan ha bodd i skogen slik også den tidligere dobbeltdrapsdømte mannen som er siktet for drapet, gjorde.

Politiet opplyste i helgen at de hadde identifisert drapsofferet og jobbet med å finne eventuelle tilknytninger mellom avdøde og siktede.

John Edvin Lie, som er siktet i saken, har bodd på en teltplass i skogen i Maridalen, opplyste politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.

– Vi vet at siktede bodde der, og det er ting som tyder på at fornærmede kan ha bodd i nærheten. Det er blant annet gjort funn i et telt der oppe som tilsier at offeret hadde tilhold der, sier Kraby til VG.

Den avdøde er en mann i 30-årene. Politiet opplyser at de har begynt utspørring av fornærmedes familie med tanke på å finne ut av eventuell kontakt mellom ham og den siktede.

John Edvin Lie er tidligere dømt til 18 års fengsel for Hadelands-drapene i 1981. Han ble i forrige uke varetektsfengslet i fire uker. Han nekter straffskyld og har anket fengslingskjennelsen.

Det skal nå foretas en prejudisiell observasjon av den siktede mannen for å vurdere hans psyke og tilregnelighet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere