RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Masseslagsmål på fotballbanen

Sist oppdatert:
Vennskapskampen hadde bare vart i noen minutter da tenåringslaget «Warriors» plutselig gikk løs på motstanderne med grov vold.

Etter en røff takling noen minutter etter kampstart, gikk spillere fra «Warriors» amok. Fire av spillerne på «Beach Boys» fra Bærum ble slått i bakken, og deretter sparket og slått mens de lå nede. I tillegg ble målvakten kastet inn i en murvegg.

- Det var voldsscener du knapt ser i en amerikansk film. De slo og sparket oss mens vi lå nede. Det er utrolig at det går an å gjøre noe sånt. Vi gjorde absolutt ingenting for å provosere, sier en av «Beach Boys» til VG. Flere øyenvitner beskriver angrepet som uprovosert.

Angrepet fant sted under Coca-Cola Cup i Drammenshallen. Fotballspillerene er 17 og 18 år gamle. Voldsofrene og foreldrene deres retter beinhard kritikk mot at sikkerheten på arrangementet var for dårlig, det var ingen lege i hallen, og at de som var tilstede ble stående og se på det som skjedde i stedet for å prøve å hjelpe til. Turneringen ble avlyst etter bråket.

Mange av «Warriors»-spillerne rømte fra stedet før politiet kom, men politiet opplyser at de regner med å gjøre pågripelser i saken svært snart. De opplyser at mellom 20 og 30 personer skal ha vært involvert i slåsskampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere