RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MC-ere tatt i narkosak

Foto: AFP PHOTO LEHTIKUVA / STR / MERJA OJALA
I alt ti personer er pågrepet i Porsgrunn og Utne i Hordaland i det politiet mener er en omfattende narkotikasak. Politiet kobler saken til MC-klubben Hell Angels.

Fire av de pågrepne er ifølge politiet medlemmer av MC-klubben Savage, melder NRK. Politiet mener MC-klubben er tilknyttet Hells Angels Norge.

Tre personer ble pågrepet i Porsgrunn fredag, ytterligere tre personer ble pågrepet samme sted natt til fredag, mens to av de pågrepne ble tatt i Utne i Hordaland torsdag. De to første, to personer fra Oslo, ble anholdt i Porsgrunn på mandag.

De tre mennene som ble pågrepet natt til fredag, ble fredag varetektsfengslet i fire uker. Under aksjonene i Utne torsdag og Porsgrunn mandag ble det ifølge politiet gjort beslag av narkotika. Det skal være snakk om betydelige mengder Rohypnol.

– Vi har spanet på disse personene i lengre tid, og mener det har foregått utstrakt omsetning fra og i nærheten av klubblokalet til MC-klubben på Grenland, sier politiadvokat Odd Kostveit i Telemark politidistrikt til NTB.

Kostveit kan ikke utelukke at det kommer flere pågripelser.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere