RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OMKOM: Mann i 40-årene fra Bærum omkom. Rundt kvart på tre onsdag ettermiddag fikk Oslo-politiet inn melding om at det var funnet en livløs MC-fører på fylkesvei 160 i krysset Bærumsveien/Brynsveien på Kolsås.
OMKOM: Mann i 40-årene fra Bærum omkom. Rundt kvart på tre onsdag ettermiddag fikk Oslo-politiet inn melding om at det var funnet en livløs MC-fører på fylkesvei 160 i krysset Bærumsveien/Brynsveien på Kolsås. Foto: Google Maps

MC-fører omkom i trafikkulykke

Sist oppdatert:
Politiet ønsker kontakt med sjåfør av containerbil etter ulykke.

– Vi kan bekrefte at en mann i 40-årene er død, sier operasjonsleder Line Scott i Oslo politidistrikt til NTB.

Luftambulanse ble sendt til stedet, men tilstanden til MC-føreren var så alvorlig at livet ikke sto til å redde.

Forsøkte livreddende på stedet

Rundt kvart på tre onsdag ettermiddag fikk Oslo-politiet inn melding om at det var funnet en livløs MC-fører på fylkesvei 160 i krysset Bærumsveien/Brynsveien på Kolsås.

MC-føreren er alvorlig skadd og behandles på stedet.

- Luftambulansen landet nettopp, og jobber på stedet. Veien er stengt i begge retninger mens det pågår, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Scott, til Nettavisen litt over tre onsdag ettermiddag. Veiene er nå åpnet igjen.

Tror det var en singelulykke

– Ut ifra vitneavhørene vi har foretatt og undersøkelsene på stedet heller vi nå mer til å tro at dette var en singelulykke uten andre kjøretøy involvert. Etterforskningen for å avklare hendelsesforløpet fortsetter, og derfor ønsker vi fortsatt å komme i kontakt med sjåføren i lastebilen, sier Scott.

- Noen vitner på stedet sier at det var en liftbil eller containerbil som var i nærheten av ulykken, sa Scott. Politiet tror ikke bilen var involvert i ulykken, men er fortsatt interessert i å komme i kontakt med sjåføren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere