RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Megabot til fotballpøbel

Sist oppdatert:
Bråkmakeren har råd til dyre merkeklær, men får han betalt kjempeboten? Sjekk hvor mye den kom på.

(iBergen.no): I forbindelse med høyrisikokampen mellom Brann og Vålerenga hadde politiet åtte fotballpøbler i arresten klokken halv to, natt til mandag. Dette fikk iBergen.no opplyst fra Hordaland politidistrikt i natt.

50 i slagsmål
Det var i forbindelse med et gjengslagsmål som holdt på å bryte ut rundt klokken 19.00 søndag, at mannen ble arrestert. Pøbelen, fra Bergen, var da i ferd med å lede an en gjeng på nærmere 50 personer som var ute etter å ta et mindretall personer som hadde tilknytning til Østlandet.

Politiet stilte mannsterk på Torget og fikk i grevens tid forhindret et storslagsmål.

- Den aktuelle personen ledet en stor gjeng på rundt 50 personer på Torget. Men politiet var forberedt, og kom akkurat i det de skulle til å angripe fire-fem Vålerenga-supportere. Han som ledet an ble først arrestert og kan vente seg en stor bot, sier Svein Bruarøy til iBergen.no. Han er operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt.

Opptøysleder
Bruarøy opplyser om at mannen i morgentimene mandag vil få en bot på hele 15.000 kroner.

- Han blir bøtelagt for å ha ledet an til opptøyer, sier operasjonslederen.

I løpet av helgen har totalt 13 personer blitt arrestert i forbindelse med bråk mellom casuals fra Bergen og Østlandet. Søndagens kamp mellom Brann og Vålerenga på Stadion tiltrakk seg ikke bare fotballgale supportere, men også gjenger som kun er ute å slåss.

Bråket forsvant med toget
De fleste vil starte mandagen med å bli tildelt bøter på mellom 3-4000 kroner, opplyser politiet om.

- Natt til mandag har det vært stille og rolig. Bråket forsvant med det siste toget østover i går kveld, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Svein Bruarøy, til iBergen.no.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere