RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meget alvorlig for fallskjerm-hopper

Sist oppdatert:
En 25 år gammel fallskjermhopper gikk hardt i bakken utenfor Bodø lørdag ettermiddag. Bare reserveskjermen var utløst.

Følg denne saken på mobil.

Etter å ha fått behandling på Nordlandssykehuset i Bodø overføres nå den 25 år gamle fallskjermhopperen til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Situasjonen blir beskrevet som meget alvorlig, men stabil.

Ved UNN i Tromsø skal mannen behandles ved nevrokirurgisk avdeling.

Mannen ble slått bevisstløs da han gjennomførte en knallhard landing på Rønvikjordet like utenfor Bodø sentrum lørdag ettermiddag.

- Vi vet ikke så mye om foranledningen til ulykken. Vi fikk melding klokken 14.45 av noen som hadde sett landingen. Mannen var bevisstløs da vi kom til stedet, og han er nå fraktet til sykehus, sier operasjonsleder Jan Lekang ved Salten politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge politimennene som var først på stedet så det ut som det bare var reserveskjermen som hadde blitt utløst.

Mannen behandles nå for alvorlige brudd- og hodeskader ved Nordlandssykehuset i Bodø. Tilstanden blir beskrevet som stabil.

- Jeg vet ikke hvorfor landingen ble så hard. Så vidt jeg kjenner til skal den bremse opp like godt som den vanlige skjermen, men dette er noe den videre etterforskningen av saken vil se på, sier Lekang.

Avisa Nordland melder på sine nettsider at flere fallskjermhoppere drev hopping i området påskeaften. Det var svært godt vær på ulykkesstedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere