RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Megler manipulerte bort høyspentledning

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Eiendomsmegleren retusjerte bildet av et hus i Hønefoss. Da forsvant også høyspentledningene ved huset.

Det er ikke lett å vite om man kan stole på boligannonser nå for tiden. Eiendomsmeglere manipulerer nemlig bildene på prospektene for å få omgivelsene til å se innbydende ut.

I Hønefoss ligger en bolig ute for salg. DnBNORs megler har tatt bildet av huset og endret himmelen på hovedbildet slik at det ikke kommer fram at det er høyspentledninger over tomta, skriver NRK Buskerud.

- Ikke vår intensjon
Megler Bjørn Amundsen i DnBNOR Eiendom sier at han ikke tenkte på at det var en høyspentledning der.

- Jeg så at ledningen ble borte da vi gjorde himmelen blå, men vi diskuterte dette på kontoret og fant ut at det var greit. Det er ikke vår intensjon å fjerne noe som er der, sier han til NRK Buskerud.

Amundsen understreker at det i selve presentasjonen av boligen på Internett ligger ute ett bilde av boligen der høyspentledningene vises.

Follum fabrikker
Huset ligger like ved Follum fabrikker der det kommer røyk fra fabrikkpipene. Dette kommer ikke fram på det manipulerte bildet, men megleren hevder dette ikke er vesentlig da det ikke alltid ryker like mye fra pipene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere