RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerens pinlige bløff

Sist oppdatert:
Megler Tommy Kristiansen sa han hadde kjøpt drømmeleiligheten i 2005. Så ringte den virkelige eieren.

Les også:- Ikke hørt om noe lignende

TV 2 Nettavisen ville vise mennesker på boligjakt hvor meglerne selv bor og hvorfor og laget saken «Her bor megleren din» sist uke. Vi la ikke vekt på om meglerne leide eller eide.

Problemet var bare at en av dem ikke hadde helt rent mel i posen.

I Holmboes gate 2 på Majorstua fortalte nemlig Aktiv-megler Tommy Kristiansen at han kjøpte drømmeleiligheten på 40 kvadratmeter, med en takterasse på 30 kvadratmeter, for et drøyt år siden.

Da TV 2 Nettavisen møtte Kristiansen på den solrike takterrassen for et par uker siden, sa han blant annet dette:

- Jeg var på jakt etter noe litt unikt og det føler jeg at jeg har fått her.

GRATIS OPPSETT:Få Nettavisen på mobil

Bare leietager
Eiendomsinvestor Runar Strandskogen fikk bakoversveis da han leste artikkelen, og ringte rasende til TV 2 Nettavisen.

- Det er helt utrolig at leietakeren min kan stå frem å påstå at han eier leiligheten når han bare leier. Det er reinspikka løgn og det er slike aktører som han vi må få ut av meglerbransjen, forteller Strandskogen.

Det er nemlig Strandskogen som eier leiligheten i Holmboes gate 2. Og Kristiansen, ja, han har bare bodd der siden 1. august i år - som leietager.

- Det er klart at jeg kan tape på at dette kommer frem og det er en ubehagelig sak for meg, men den støyten er jeg villig til å ta for å få frem hvor løgnaktig enkelte meglere opptrer, understreker Strandskogen.

Mer om bolig og eiendom her

Korrigerer
Og nå har Tommy Kristiansen en litt annen versjon.

- Det er viktig å få frem at jeg leier denne leiligheten, og ikke eier den slik det er beskrevet i artikkelen. Jeg flyttet videre inn i 2006, og ikke for et år siden, sier han til TV 2 Nettavisen nå.

Kjapt utleid
Rundt juletider i fjor stod leilighetene i nybygget i Holmboes gate 2 ferdig. Eiendomsinvestor Runar Strandskogen kjøpte leiligheten og overtok fra 1. juni. Prisen var på tre millioner kroner.

Fredag 21 .juli i år la Strandskogen ut leiligheten for utleie med tittelen «Ny 3-roms penthouseleilighet med 30 kvm privat terrasse». Interessen lot ikke vente på seg og allerede morgenen etter ble det avtalt visning og leiligheten ble utleid.

Leietageren betaler 10.000 kroner i måneden i husleie og 2000 kroner for to garasjeplasser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere