RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meldte Katharina (4) savnet uten grunn

Sist oppdatert:
Først da politiet ringte henne på jobben, ble Lillesand-kvinnen klar over at datteren på fire år sto på Kripos' liste over savnede, uten å ha vært i nærheten av flodbølgene.

Lille Katharina er hjemme hos mor og har det bra. Hun har verken vært i Thailand eller andre steder som ble rammet av flodbølgen. Derimot var hun og broren på besøk hos faren i London i julen. Mandag havnet de likevel på listen over savnede nordmenn etter flodbølgekatasatrofen, skriver Agderposten.

Moren, Marianne Sinding-Larsen Fries, fikk beskjed om at datteren sto på listen da politiet i Agder ringte henne på jobben.

- Jeg aner ikke hvordan hun kunne havne på den listen, sier hun til avisa og forteller at datteren og broren returnerte til Norge 27. desember. Men Sinding-Larsen Fries vil ikke kritisere noen:

- Hele familien visste at hun var i god behold her i Lillesand, sier hun.

Like grunnløst havnet de tre i familien Bengtsson fra Grimstad på savnet-listen.

Samme dag som flodbølgen rammet Thailand, ga familien beskjed om at de kom helskinnet fra dramaet på Phi Phi-øyene. Grimstad Adressetidende intervjuet familien i romjula, men verken Utenriksdepartementet eller politiet fikk med seg at Staffan, Brit og Carl-Johan Bengtsson var i god behold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere