RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meta truet før drapet

Sist oppdatert:
Dagen før Meta Øverli ble drept, forsøkte en mann å true 75-åringen til å gi fra seg en pengegevinst.

Hendelsen er blant sporene politiet etterforsker etter drapet på den 75 år gamle Oslo-kvinnen, skriver Dagbladet.

SE VIDEO:I krangel før hun ble drept

Øverli vant toppgevinsten på 2000 kroner ved en av spilleautomatene ved Furuset senter onsdag 5. april da en mann kom bort til henne. Han hevdet at han var den som hadde puttet penger på automaten - og krevde gevinsten.

Beholdt pengene
Episoden utartet seg til en voldsom krangel og etterhvert rykket politiet ut. Politioverbetjent Frode Abrahamsen bekrefter krangelen, men understreker at politiet kun har avhørt mannen som vitne i forbindelse med drapsetterforskningen.

Øverli skal med politiets hjelp ha fått beholde pengepremien.

Slettet opptak
Dagen etter at Meta Øverli ble drept, fredag 7. april om kvelden, vekslet en mann et større antall mynter på bensinstasjonen Hydro Texaco Dalsbråten på Hønefoss. Men opptakene som viser mannen mens han veksler, ble slettet før politiets etterforskere fikk se det, skriver Dagsavisen onsdag.

Innehaveren av bensinstasjonen forteller at de er pålagt av Datatilsynet å slette overvåkningsopptakene etter sju dager. Dermed kom politiet én dag for sent for å sikre seg opptakene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere