*Nettavisen* Nyheter.

Mette-Marit avlyser igjen

Etter en aktiv dag i Buskerud var det nok. Mette-Marit avlyste nok en offisiell middag på grunn av helseproblemer. Se bildene fra besøket her.

21.09.05 02:45

(SIDE2): Kronprinsparet var tirsdag på offisielt besøk i Buskerud fylke. Gravide kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon tilbrakte blant annet dagen med bedriftsbesøk og flere møter med lokalbefolkningen.

- Dette svangerskapet har vært litt tyngre enn de andre. Jeg har behov for å ta det mer med ro, og tar mine forholdsregler. Men det går greit, forsikret kronprinsessen overfor TV 2 Nyhetene.

Kronprinsessen, som venter sitt tredje barn i desember, avlyste imidlertid middagen på Lampeland hotell tirsdag kveld, ifølge VG Nett.

Se bilder fra besøket nederst i saken.

- Det ligger ikke noe dramatikk i avlysningen, sier informasjonssjef ved Slottet, Astrid Versto, men hun innrømmer at avlysningen har «sammenheng med helseproblemer knyttet til Kronprinsessens gravididet»

Gravide Mette-Marit har vært sykemeldt i tre uker, og har måtte avlyse en lang rekke oppdrag, på grunn av helseproblemene.

En av Sveriges største aviser, Expressen, har anklaget kronprinsessen for hypokonderi. Den profilerte kommentatoren Linda Skugge tror nemlig Mette-Marit spiller syk.

På grunn av lavt blodtrykk ble kronprinsessen hjemme istedenfor å åpne utstillingen «Extreme solutions/Extreme North» i begynnelsen av september.

- Den legen som sier at lavt blodtrykk under graviditet er et problem, vil jeg gjerne treffe. Jeg tror Mette-Marit spiller kjempesyk, jeg tror ikke et dugg på at hun har reiseforbud, skriver Skugge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag