RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mette-Marit avlyser igjen

Sist oppdatert:
Etter en aktiv dag i Buskerud var det nok. Mette-Marit avlyste nok en offisiell middag på grunn av helseproblemer. Se bildene fra besøket her.

(SIDE2): Kronprinsparet var tirsdag på offisielt besøk i Buskerud fylke. Gravide kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon tilbrakte blant annet dagen med bedriftsbesøk og flere møter med lokalbefolkningen.

- Dette svangerskapet har vært litt tyngre enn de andre. Jeg har behov for å ta det mer med ro, og tar mine forholdsregler. Men det går greit, forsikret kronprinsessen overfor TV 2 Nyhetene.

Kronprinsessen, som venter sitt tredje barn i desember, avlyste imidlertid middagen på Lampeland hotell tirsdag kveld, ifølge VG Nett.

Se bilder fra besøket nederst i saken.

- Det ligger ikke noe dramatikk i avlysningen, sier informasjonssjef ved Slottet, Astrid Versto, men hun innrømmer at avlysningen har «sammenheng med helseproblemer knyttet til Kronprinsessens gravididet»

Gravide Mette-Marit har vært sykemeldt i tre uker, og har måtte avlyse en lang rekke oppdrag, på grunn av helseproblemene.

En av Sveriges største aviser, Expressen, har anklaget kronprinsessen for hypokonderi. Den profilerte kommentatoren Linda Skugge tror nemlig Mette-Marit spiller syk.

På grunn av lavt blodtrykk ble kronprinsessen hjemme istedenfor å åpne utstillingen «Extreme solutions/Extreme North» i begynnelsen av september.

- Den legen som sier at lavt blodtrykk under graviditet er et problem, vil jeg gjerne treffe. Jeg tror Mette-Marit spiller kjempesyk, jeg tror ikke et dugg på at hun har reiseforbud, skriver Skugge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere