Gå til sidens hovedinnhold

- Mette-Marit får en gutt

Mette-Marit får sannsynligvis en gutt. Bondevik blir ikke kastet, men både han og Ari Behn legger på seg, viser et horoskop for 2004. Les mer om kongefamilien, landslaget og renta.

Kirsti Nordvik Krohn er utdannet astrolog og har også siviløkonomutdannelse fra USA. Dette er horoskopet for 2004 som hun har utarbeidet for TV 2:

Det er trefjerdedels sjanse for at Mette-Marit får en gutt. Det ser ut til å bli en rask, men smertefull fødsel. Året kan bli tungt for den nybakte moren, hun finner ikke den roen som hun søker.

- Mette-Marit ønsker å være mer alene helt frem til midten av juli 2005. Men pliktene til familien kaller, både som mor og svigerdatter har hun en jobb å gjøre. Og med turbulensen som råder, ser hun at det er viktig – selv om det blir slitsomt. Hun må bare huske å lytte til kroppens signaler, ellers kan hun lett bli syk, skriver Nordvik Krohn.

- Kongen deprimert
I det store og hele søker kongefamilien sammen i året som kommer. Ikke helt overraskende søker kong Harald ro fram til juli, og han har behov for hvile og ensomhet og astrologen mener også at det kan være fare for at kongen vil slite tungt.

- Det kan nesten se ut som om han kan bli plaget med depresjoner etter sykdommen. En tristhet kommer til syne. Fra januar 2005 blir det igjen essensielt å ta vare på helsen. Først i midten av juli 2005 er kongen «fit for fight» igjen.

Landslaget går videre

Nordvik Krohn mener at fotball-landslaget går videre i VM-kvalifiseringen til høsten, men landslagstrener Åge Hareide må passe seg for å ikke ta helt av.

- Til tross for alle utfordringene, ser det ut til at Hareide virker positivt inn på landslagets resultater. Hans personlige utfordring er å ikke bli for selvgod når resultatene kommer.

Astrologen advarer også Hareide mot å bli for snill.

- Hareide er en trener som er opptatt av å skape harmoni blant spillerne. Dette er positivt, men kan også gjøre at han ikke er flink nok til å ta upopulære avgjørelser.

Dessuten må laget regne med flere overraskelser.

- Hele året preges av uforutsette hendelser knyttet til lagets rutiner og spillernes helse. Det kan dukke opp nye skader hos spillerne, spesielt i slutten av året.

Bondevik blir ikke kastet

Statsminister Kjell Magne Bondevik er svært glad over at regjeringen fikk loset årets budsjett i havn med Arbeiderpartiet, og Nordvik Krohn mener at Bondevik trygt kan ta juleferie. Samarbeidsregjeringen blir sittende i 2004, hvis de ikke selv velger å gå av, og da går de av i slutten av oktober. Men mest sannsynlig blir regjeringen sittende til Stortingsvalget i 2005.

Bondevik kan regne med et svært kreativt år, men han må passe vekta.

- Han ekspanderer og til og med vekten kan øke, mener astrologen.

Den 19. april kan Bondevik få tilbud om en jobb i utlandet. Hvis han takker ja, slutter han som statsminister den 28. oktober. Det er ikke akkurat en bombe at vi fortsatt kan regne med oppsiktsvekkende utspill fra statsrådene, men de må være på vakt mot utskriftninger i august eller oktober.

- Det kommer fortsatt merkelige uttalelser fra de forskjellige statsrådene som ikke gagner fellesskapet i regjeringen. Fra juli blir regjeringens retning klarere, og de finner en ny optimisme i sitt arbeid sammen. Dermed er det klart for en «ny type» regjering fra august. Det kan være skifte av statsråder for eksempel. Det kan også komme utskiftninger 14.oktober, mener Nordvik Krohn.

Hva tror du kommer til å skje til neste år? Skriv inn i kommentarfeltet under.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer