Mia Gundersen må selge boligdrømmen etter skilsmissen

Selger feriestedet i Sverige:

MIA GUNDERSEN selger feriestedet i Sverige.

MIA GUNDERSEN selger feriestedet i Sverige. Foto: NTB Scanpix/Instagram

Må selge etter samlivsbruddet med Marcel Leliënhof.

10.04.18 13:15

Det er nå over tre år siden artist og skuespiller Mia Gundersen (56) og Marcel Leliënhof (51) gikk fra hverandre, etter 13 års ekteskap.

- Livet går videre

Nå skriver Se og Hør at Gundersen skal selge feriehuset i Värmland i Sverige. Sammen med Leliënhof kjøpte Gundersen huset i 2004, og det er med tungt hjerte at skuespilleren nå selger det for å kunne fordele verdiene.

SKILT: Mia Gundersen og Marcel Leliënhof gikk fra hverandre like før jul i 2015. Foto: Helle Nilsen (Mediehuset Nettavisen)

Gundersen sier samtidig at de ikke bruker feriehuset like mye som før. Sønnene Amente og Daniel har blitt henholdsvis 22 og 14 år, og familien har ikke lenger like mye tid å bruke i fereihuset.

- Det er litt stort for meg, og barna har vokst fra det. Amente liker stedet veldig godt, men han studerer og er veldig sjelden hjemme. Nå går livet videre, og da dukker det alltid opp nye muligheter. For oss er det mer aktuelt å dra på andre typer ferier, sier Gundersen til Se og Hør.

Her er et av Instagram-bildene Mia Gundersen har lagt ut fra hytta i Sverige:

Til Nettavisen sier Gundersen at huset ennå ikke er lagt ute til salgs.

Gundersens feriehus er på 230 kvadratmeter. På den 39 mål tomten ligger det også en gjestestue med sengeplasser, låve, stabbur og jordkjeller.

Hytten Mia Gundersen skal selge ligger mellom Torsby og Ekshärad. Foto: Googlemaps.com

"Se og Hør avslører: Etter skilsmissen med Marcel må Mia Gundersen ta et tungt farvel med drømmeboligen", skriver Se og Hør i siste utgaven. Foto: Faksimile: Se og Hør

Trives som singel

I tiden etter bruddet var Gundersen åpen om at det var tungt.

«Å skille seg etter mange års samliv er ingen spøk og ikke akkurat noe for lettvektere for det er tung materie. Alt du trodde på en gang i tiden, alle felles drømmer en hadde en gang er borte, det du bygget opp sammen skal deles eller selges. Barna skal til og med fordeles og må å ha to steder å forholde seg til, så nei det er ingenting jeg med letthet anbefaler,» skrev Gundersen på bloggen sin i januar 2016.

Nå trives Gundersen med singellivet, og sier til Se og Hør at hun har et avslappet forhold til det å eventuelt skulle møte en ny mann.

- Det tar jeg som det kommer. Det er ikke en mann som nødvendigvis skaper min tilværelse, men plutselig så står han der og blomstrer foran meg, sa Mia til Se og Hør i januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.