RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mille-Marie Treschow bisatt i Larvik


BÆRER KISTEN: Venner og familie tar farvel med Mille-Marie Treschow i Larvik kirke onsdag.
BÆRER KISTEN: Venner og familie tar farvel med Mille-Marie Treschow i Larvik kirke onsdag. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Familie, venner, milliardærer og næringslivstopper tok onsdag farvel med skogeieren og forretningskvinnen Mille-Marie Treschow (64) i Larvik.

Mille-Marie Treschow var en av Norges rikeste kvinner og overtok som eneeier av det tradisjonsrike Treschow-Fritzøe-konsernet i 1986.

Sønnen Michael Stang Treschow overtok ledelsen av konsernet i 2015, og det var også han som fortalte om morens bortgang forrige helg.

Onsdag fulgte familie og venner Mille-Marie Treschow til den siste hvile, blant dem en rekke av Norges rikeste menn og kvinner, blant dem Stein Erik Hagen som hun var gift med fra 2004 til 2012.

Finansmannen Christen Sveaas, godseier Carl Otto Løvenskiold, investor Petter Olsen, skipsreder Elisabeth Grieg, meglerinvestor Jan Petter Collier, finansmannen Jan Haudemann-Andersen og investorene Ole Jacob Sunde og Ola Mæhle var også på plass i Larvik kirke.

Det samme var en rekke personer fra kultur- og samfunnsliv, blant dem artisten Rein Aleksander, forfatteren Jørn Lier Horst, tidligere alpinist Odd Sørlie og tidligere langrennsløper Anette Bøe.

Finansminister Siv Jensen (Frp) deltok ikke under bisettelsen, men hyller Treschow.

– Hun var en hyggelig og vennlig dame, i tillegg til å være en ledende næringslivsleder i Norge gjennom flere tiår og en kraft som bidro med mye i lokalmiljøet. Hun var et forbilde, sier Jensen til VG.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere