RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionbeslag hos angivelige doplangere i Bergen


Politiet slo til mot mennene i desember i fjor. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix.
Politiet slo til mot mennene i desember i fjor. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix. Foto: ( NTB scanpix )
To unge menn sitter fengslet og er siktet for å ha forsynt unge menn med narkotika i Bergen. Politiet fant over 1 million kroner i en leilighet de disponerte.

Bergensavisen skriver at politiet mener de har knust et nettverk som har forsynt rusmisbrukere og unge mennesker med marihuana, hasj, kokain og ecstasy i Bergen.

To menn på 22 og 24 år ble pågrepet før jul, men først nå er saken blitt kjent etter at statsadvokaten i Hordaland nylig tok ut tiltale.

– Dette har vært en målrettet aksjon, og totalt er det pågrepet 19 personer i tilknytning til saken, sier politiadvokat Asbjørn Onarheim i Vest politidistrikt.

Påtalemyndigheten mener de to antatte hovedmennene har drevet i stor stil og at de har vervet flere personer som underselgere.

Under rettssaken vil påtalemyndigheten kreve inndragning av det store kontantbeløpet som ble funnet i leiligheten i sentrum fordi man mener det stammer fra kriminell virksomhet. I tillegg ble det funnet 23 kilo hasj, sju kilo marihuana og 400 gram MDMA samt andre narkotiske stoff.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere