RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Færevåg

Millionbrann på bossanlegg

Sist oppdatert:
Bossbiler er brent inne, et bygg er brent ned og en rekke husstander er evakuert i Drotningsvik etter en storbrann i et gjenvinningsanlegg.

- Jeg hadde vært ute med hunden og fikk beskjed av en politimann at jeg måtte forlate huset, sier Astrid Glistrup til ibergen.no.

- De vet ikke hva som brenner der inne. Det kan være giftig og det kan være gassflasker, forteller hun tydelig rystet over situasjonen. Huset hennes ligger kloss i branntomten.

Inne i skogen kjempet brannmenn seg fram under vanskelige forhold, mens politiet avgrenset området i en kilometers omkrets og startet evakueringen av en rekke husstander på sørsiden av brannen, like ved Bergens Tidendes trykkeri, like før Sotrabroen.

Brannen som ble meldt i 18.30 tiden utviklet seg raskt og brannstyrker fra alle stasjoner pluss ekstrastyrker ble utkalt.

Det var hovedsaklig papir og plast i bygningen og tykk svart røyk veltet over Drotningsvik. Røyken var så tett at det var vanskelig å puste og folk som ikke ble evakuert ble bedt om å skalke lukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere