RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionærsønn siktet for ran

Sist oppdatert:
En millionærsønn (25) og en tidligere ranstiltalt (24) er pågrepet og siktet for medvirkning til ranet av Nordeas filial på Grünerløkka.

I ly av nattemørket slo tungt væpnede politistyrker til mot de antatte ranerne. En ble pågrepet i Oslo, den andre i Lørenskog.

25-åringen ble ifølge VG pågrepet i huset til faren, som er mangemillionær. Han har i flere år drevet firmaer sammen med faren (46), som ifølge ligningen er god for nærmere seks millioner kroner.

Sikret beslag
Begge de to pågrepne er siktet for medvirkning til ranet av Nordea-filialen på Grünerløkka i Oslo mandag morgen - og begge nekter kategorisk for at de har noe med ranet å gjøre.

24-åringen er tidligere tiltalt for forsøk på ran av en pengetransport ved DnBs tellesentral i Oslo i 2000. Etter det VG får opplyst, har politiet sikret flere beslag hjemme hos mannen.

Motsetter seg fengsling
De to mennene har tilknytning til samme ransmiljø i Oslo-området, mener politiet. Ingen av dem er siktet for å ha gjennomført selve ranet av Nordeas bankfilial mandag, men de skal ifølge politiet ha bistått ranerne. Den ene av de siktede har kjørt fluktbilen, en stjålet grå Chevrolet Tahoe, fra krysset Markveien-Nordregate til Tåsenveien hvor ranerne byttet biler.

Begge avviser straffskyld og vil ifølge sine advokater motsette seg varetektsfengsling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere