RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mindreårig narkotatt på nerdefest

Sist oppdatert:
Tre ungdommer er tatt for besittelse av betydelig mengder narkotika og tyveri på påskens nerdefest.

HAMAR (Nettavisen): Tre ungdommer i alderen 16-20 år er pågrepet av politiet for besittelse av betydelige mengder av de narkotiske stoffene hasj, rohyponol og amfetamin, samt en flaske med sprit, på datafesten The Gathering som pågår i Vikingskipet på Hamar.

Også tyveri
I tillegg til narkotika fant arrangørenes eget sikkerhetsteam en helt ny bærbar datamaskin til en verdi av 18.000 kroner som var meldt stjålet tidligere under arrangementet. Denne er nå levert tilbake til sin rettmessige eier.

Ungdommene skal også ha innrømmet å ha stjålet flere andre ting, som digitalkameraer og headset. Deler av dette skal også ha blitt levert tilbake.

Pågripelsen skjer dagen etter at tre personer ble tatt for besittelse av mindre mengder hasj av en narkotikahund da de var på vei inn på arrangementet på åpningsdagen.

Nulltoleranse
The Gathering, som besøkes av over 5000 personer hver påske, er et helt rusfritt arrangement med nulltoleranse for både alkohol og narkotiske stoffer.

- Vi har et stort sikkerhetsteam som jobber i tett samarbeid med politiet, og denne saken viser at man blir tatt hvis man gjør noe ulovlig. I år har vi tatt aktive grep for å bekjempe den økende rusproblematikken blant ungdom. Vi har blant annet leid inn narkotikahund fra politiet, sier Carl Henrik Myhre, sikkerhetsansvarlig ved The Gathering, til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere