RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Misbrukte datter til dødssyk eks

Sist oppdatert:
På en sydentur forgrep mannen seg på datteren til sin tidligere samboer. Han ba så 15-åringen om ikke å anmelde forholdet fordi dette ville være en belastning for den kreftsyke moren.

I går ble 51-åringen dømt til fengsel i to år og fire måneder. Straffen er et halvt år strengere enn aktors påstand om 20 måneders fengsel, skriver BT.

Det var sommeren 2002 at den fatale sydenturen fant sted. Jentas mor hadde fått beskjed om at kreftsykdommen var ute av kontroll, og hun var derfor nødt til å trekke seg fra den planlagte sydenturen med datteren.

Jenta ble svært lei seg, og da morens tidligere samboer tilbød seg å ta henne med på ferie, ga den syke moren motvillig grønt lys for dette.

Første dag på ferien tok 51-åringne jenta med seg ut på diskotek. Han var selv beruset etter å ha drukket tett, og ute på byen spanderte han drinker på 15-åringen. Da de kom tilbake til hotellet var jenta svært beruset. Hun la seg på sofaen, men etter stund blir hun båret inn på soverommet av stefaren. Her forgrep han seg på henne.

Dagen etter snakket de to om hva som hadde skjedd, og 51-åringen innrømmet overgrepet. Han ba 15-åringen om å ikke fortelle noe til sin mor fordi dette vill ødelegge for henne nå som hun var alvorlig syk.

I retten hevdet mannen at han hadde løyet til stedatteren om overgrepene for å gi stedatteren en lærepenge. Hun skulle på denne måten skremmes til å ikke drikke så mye alkohol igjen.

I tillegg til fengselsstraffen ble mannen dømt til å betale jenta 120 000 kroner i erstatning. 15-åringen fikk store psykiske problemer etter overgrepet, og hennes mor er i dag død.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere