RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Misbrukte stedatter i seks år

Sist oppdatert:
En 45 år gammel Fredrikstad-mann er dømt til fengsel i tre år og seks måneder for overgrep mot sin tidligere stedatter over en periode på seks år.

Overgrepene fant sted fra 1992 til 1998. Da flyttet mannen fra barnemoren, og marerittet tok en slutt for den da 12 år gamle jenta, skriver Fredrikstad Blad.

Fredrikstad tingrett betegner overgrepene som svært alvorlig. Det blir betraktet som skjerpende at handlingene ble begått hjemme hos jenta av en person som egentlig skulle representere trygghet og støtte.

Overgrepene startet med at stefaren lokket den da seks år gamle jenta til å masturbere med seg mot at hun fikk godterier. Overgrepene tiltok i omfang og alvorlighetsgrad. Jenta ble også truet.

- En gang truet han med å drepe meg dersom jeg sa noe, forklarte den nå 18 år gamle jenta i retten.

Mannen fikk strafferabatt for å ha erkjent forholdene. I tillegg til fengselsstraff, ble han dømt til å betale jenta en oppreisning på 200.000 kroner, skriver Fredrikstad Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere