RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mishandlet gravide kone

Sist oppdatert:
Da den gravide kvinnen (24) ikke ville være med å gå tur, fikk hun en kraftig omgang juling med trestokk av ektemannen (39).

Nå må oslomannen sone ett år og ni måneder ubetinget fengsel for grov vold mot sin 15 år yngre kone, skriver Aftenposten.

Oslo tingrett finner det bevist at mannen er skyldig i omfattende voldsbruk mot kona. Tre av de verste episodene skjedde høsten 2001, da den nå 24 år gamle kvinnen var gravid.

Slått til blods på sykehuset
Retten finner det bevist at han både slo henne i ansiktet mens hun lå nede og på siden av magen der fosteret lå. Ved et tredje tilfelle slo han henne med en trestokk, på ryggen og på benet, fordi hun ikke ville være med ut og gå tur.

Rett etter at hun hadde født i april 2002, ble kvinnen også utsatt for vold på sykehuset, mannen slo og sparket henne. Deretter dro han henne inn på badet, der han spylte henne med vann og sa han skulle kvele henne med dusjslangen. Han slo henne dessuten i hodet med dusjhodet. Etterpå var badet fullt av blod.

39-åringen er også dømt til å betale kvinnen 50.000 kroner i oppreisning og er pålagt besøksforbud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere