RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mishandlet med øks og jernstenger

Sist oppdatert:
Bevæpnet med øks, jernstenger, brekkjern og balltre trengte flere gjerningsmenn seg inn i en leilighet og slo løs på to menn tirsdag kveld.

De to mennene fikk alvorlige hodeskader etter angrepet, som skjedde i Søgne halvannen mil vest for Kristiansand ved 22-tiden tirsdag kveld.

Politiet jakter i natt på tre eller fire gjerningsmenn som forsvant fra åstedet i en blå BMW.

- Angrepet er en meget alvorlig sak og dreier seg om ren mishandling, forteller operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Barn i leiligheten
En kvinne og et tre år gammel barn befant seg også i leiligheten, men operasjonsleder vet så langt ikke om de har vært vitne til det brutale overfallet. Hverken kvinnen eller barnet kom fysisk til skade.

- De har slått løs mot hodet til de to fornærmede. Vi har fått opplyst at de hadde med seg slagredskaper, både øks, jernstenger, brekkjern og balltre er nevnt, sier Jørgensen.

Eieren av leiligheten, en 40 år gammel mann, ble påført kraftige hodeskader under angrepet. En 33 år gammel kamerat av 40-åringen ble også påført hodeskader.

Sykeshuset Sørlandet opplyser at ofrene er til behandling natt til onsdag, men at tilstanden til begge er stabil.

Få detaljer
Så langt kjenner ikke politiet til hva som kan være bakgrunnen for overfallet.

- Vi jobber intenst med saken og håper å kunne få opplysninger av den ene fornærmede, og eventuelt andre som har vært til stede, i natt, forklarer Jørgensen.

Politiet har registreringsnummeret på BMW’en gjerningsmennene brukte da de forsvant. Forut for overfallet skal gjerningsmennene også ha utført skadeverk på en bil som stod parkert utenfor leiligheten.

TV 2 Nettavisen følger saken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere