Mistet kopp - knuste gulvet

Foto: Scanpix

Det var ikke bare porselenet som gikk i tusen knas da en gjest mistet koppen i gulvet i kaffebaren.

09.05.06 12:21

Gulvet i kaffebaren Kaffe og Krem på Bragernes torg i Drammen er av glass. Da mannen mistet koppen, gikk gulvet i stykker og han falt to og en halv meter ned i kjelleren, skriver Drammens Tidende.

Uhellet skjedde i mars, og mannen slapp fra episoden uten skader. Inntil nylig hadde kaffebaren to store felt av herdet glass, hver på cirka tre kvadratmeter. De har vært der siden Emil Jensens varemagasin ble bygget i 1962. Glassflatene skulle gi lys ned i kjelleren.

- Dette glassgulvet er rett og slett livsfarlig. En ripe eller en stein under skoen kan være nok til at hele glassflaten pulveriseres og de som står på dette gulvet vil rase to-tre meter ned i kjelleren. Dette gamle gulvet er et skoleeksempel på glassbruk som ikke tilfredsstiller sikkerhetskravene, sier Per Pettersen, medarbeider i fagtidsskriftet Glass & Fasade, til Drammens Tidende.

- Jeg kjenner til denne saken og vi skal skifte ut glasset i gulvet, men jeg kan ikke si nøyaktig når det vil skje, sier direktør Jon Arne Roald i Excentra Eiendom, selskapet som eier gården, til avisa. Han sier myndighetene stiller krav om at glassflatene i gulvet skal beholdes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag