RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet lappen - fikk to tilbake

Foto: RUNE JOHANSEN (Bergensavisen AS)
Sist oppdatert:
Politiet sendte feil sertifikat.

Jorge Brito tar vare på sønnens post mens han studerer i utlandet.

Torsdag fikk han to brev i posten. Begge var sendt til sønnen (28), som også heter Jorge Brito. Brevene var sendt fra Hordaland politidistrikt.

Feilsendt
- Sønnen min mistet sertifikatet for seks måneder siden på grunn av hastighet. Da jeg så brevene, tenkte jeg med en gang at det var sertifikatet, sier pappa Jorge Brito til Bergensavisen.

Han åpnet brevene. I det første brevet lå riktignok sønnens førerkort. I det andre brevet lå sertifikatet til en ukjent mann (60).

- Jeg synes det var kjemperart. Hvorfor sendte politiet dette til min sønn? Hvordan har de klart å sende det feil? spør Brito.

Da BA besøkte Brito i går ettmiddag, kontaktet han eieren av sertifikatet. Mannen ble veldig overrasket, og avtalte å komme og hente sertifikatet.

Politiet beklager
- Vi må bare beklage at det har skjedd en feil, sier politiadvokat Erik Johnstad ved forvaltningsavdelingen i Hordaland politidistrikt.

Han har ikke hørt om en lignende sak tidligere, men tror feilsendelsen ganske enkelt skyldes at saksbehandleren har skrevet feil navn på en av konvoluttene.

Les flere saker hos Bergensavisen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere