RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Gustav Wilhelmsen (Svein Gustav Wilhelmsen)

Mistet livet i brann i omsorgssenter

Sist oppdatert:
En mann mistet livet og fire andre er skadd, tre av dem livstruende, i en brann i et omsorgssenter for rusmisbrukere i Oslo natt til torsdag.

Mer enn 30 beboere ble evakuert etter at det begynte å brenne i Hovin rehabiliterings- og omsorgssenter i Oslo like før klokken 3 natt til torsdag.

- Den ene fløyen av huset er totalskadd. Bygningen er ikke gjennomsøkt, men vi tror alle er ute. I alle fall de som er registrert bosatt der, sier operasjonsleder Olaf Erdal i Oslo politidistrikt til NTB.

Brannmannskapene kan ikke redde bygningen som brant.

- Vi forsøker nå å begrense brannen. Vi er på plass med tolv biler og 29 mann, opplyser vaktkommandør Hans Morten Hansen i Oslo brann- og redningsetat.

Senteret, som huser rusmisbrukere, ligger mellom Hasle og Økern T-bane stasjon nederst i Groruddalen. Det har plass til 34 personer, skriver Dagbladet.no. Ingen av beboerne kan flytte tilbake med det første.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere