*Nettavisen* Nyheter.

Mjelde: - Hassan trenger tid

Foto: (FOTO: Cornelius Poppe/Scanpix)

Brann har fått en ny storspiller i Hassan El-Fakiri, men han er langt unna å kunne gå rett inn på laget..

28.07.07 13:23

STAVANGER (iBergen.no): Jubelen lot ikke vente på seg da det ble klart onsdag at Hassan hadde signert for Brann. En solid bandasje på såret for at Ardian Gashi forlot klubben til fordel for Fredrikstad i tillegg til et surt cuptap.

Ikke klar for kamp
Selv om Hassan har et sterkt navn i norsk fotball går han ikke rett inn på laget til Brann.

- Det er en stund siden serien i Tyskland var ferdig og han er nok ikke matchfit ennå. Det blir nok en stund til han kan spille og være klar på det nivået vi ønsker, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no.

Viktig spiller
Når Hassan imidlertid er tilbake er Mjelde ikke i tvil om at de kommer til å sette pris på kvaliteten hans.

- Hassan er en spiller med internasjonalt snitt. Han er en spiller som vil tilføre laget rutine og har stor løpsstyrke. Det er alltid bra å ha spillere som har internasjonal erfaring. Det er viktig å ha typer som kan være med på å heve laget, slår Mjelde fast.

Gleder seg
Spilleren selv gleder seg til å ta fatt på sin andre periode som Brann-spiller, hvor den anvendelige spilleren er tiltenkt en rolle som midtbanespiller.

- Mitt første opphold i klubben vil jeg beskrive som en av mine fineste perioder som fotballspiller, selv om det gikk veldig fort. Jeg fikk bare fire-fem måneder i klubben, men jeg merket både det fantastiske engasjementet blant publikum og den enorme interessen i byen, sier El Fakiri til brann.no.

Mjelde forteller også at det er usikkert når Hassan vil få sin redebut for Brann.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.