RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde årets trener

Sist oppdatert:
Brann-treneren blir gjort mer stas på i jubelsesongen.

(iBergen.no) Norsk Fotball-Trenerforening (NTF) hadde planer om å slippe nyheten under cupfinaleseminaret til trenerforeningen på fredag. Men på grunn av Branns kamp i UEFA-cupen i Frankrike torsdag kveld, ble nyheten sluppet i dag.

- Vi hadde en seanse med Mons Ivar på Flesland før de reiste til Frankrike. Denne prisen er gitt av andre trenere i Norge og henger selvsagt høyt, sier Teddy Moen i NTF til iBergen.no.

Her er litt av juryens begrunnelse for valget av årets trener:

«Som en sindig og rolig pedagog, har han arbeidet langsiktig og systematisk i trenergjerningen. Likevel har han ikke gått av veien i forhold til å vise følelser og engasjement når dette kreves i sitt virke. Han er en lojal medarbeider som har gode evner til å få sine spillere til å fungere i et kollektiv.

Årets trener er en populær trenerfigur både blant supportere, media og trenerkollegaer fordi han viser en ekte kjærlighet for trenerrollen og utøvelsen av den. Han har respekt for fair-play og utnytter ikke sin posisjon som topptrener til å kritisere sine omgivelser når kritikken rammer han som trener. Gjennom sitt arbeid med Brann har han vært en sentral bidragsyter i arbeidet med å hente hjem seriegullet i Tippeligaen til Bergen etter 44 års ventetid.»

Det har ikke lykkes iBergen.no å nå Mjelde på telefon.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere