RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobbeoffer får million-erstatning

Sist oppdatert:
25-åringen ble slått og sparket, hengt opp på en knagg og tvunget naken ut i vinterkulda av medelevene. Det kommer til å koste Trondheim kommune dyrt.

Trondheim tingrett har tilkjent en nå 25 år gammel mann 300.000 kroner i erstatning og 800.000 kroner i oppreisning for de fysiske og psykiske plagene han fikk etter mobbingen på barneskolen, melder adressa.no.

25-åringen hadde saksøkt kommunen for ikke å ha bidratt nok til å stoppe mobbingen, til tross for at skolen visste hva som foregikk.

- Min klient ble usedvanlig hardt plaget av medelever. Det skjedde systematisk og over lang tid, uten at det ble grepet inn fra skolens side. De hang ham på en knagg utenfor klasserommet og jaget ham ut av dusjen uten klær selv om det var vinter, forteller 25-åringens advokat Helge Gerhardsen, ifølge Adresseavisens nettutgave.

«En lærer mener det er min egen feil at de andre slår, sparker og erter meg på andre måter. Jeg vil ikke leve mer», skal den da 11 år gamle gutten ha fortalt sin psykolog.

Trondheim kommune har en måned på seg til å avgjøre om de ønsker å anke dommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere