RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobbet lærer på russe-nettsted

Russ ved en videregående skole i Bergen hetset lærerne på nettet så kraftig at foreldrene ba skolen ta affære. Resultatet blir nedsatt karakter.

Hva elevene skrev, er uvisst, men ifølge Bergens Tidende skal hetsen ha vært så grov at elevene til slutt ble kalt inn på rektors kontor, og vil få nedsatte karakterer.

- Skolen ser svært alvorlig på det som har skjedd. I dag ble alle klassene informert om saken. Noen elever har fått varsel om at de risikerer nedsatt ordens- og atferdskarakter, sier rektor Oddbjørg Høgset ved Tanks videregående skole til Bergens Tidende.

Hun forteller at de sjikanerende innleggene, som var rettet mot navngitte lærere og medelever, ble lagt inn på et diskusjonsforum på russens nettsted – russ.no.

Elevene skal ifølge rektoren ha angret voldsomt da de forstod hva det hadde gjort.

En lignende, men mye grovere sak, ble kjent tirsdag da tre ungdommer i Kristiansand ble dømt for lærer-vold. De tre satte ut pedofili-rykter om læreren og senere gikk en av dem til fysisk angrep på læreren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere