RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobbet på YouTube

Sist oppdatert:
Eleven prøver desperat å komme seg ut av en glassmonter på skolen mens medelevene står rundt og ler. Nå er filmen lagt ut på YouTube.

Eleven ved Gimle videregående skole i Kristiansand vurderer nå å anmelde forholdet til politiet, melder Fædrelandsvennen.

På videonettstedet You Tube er videoen publisert tre ganger av tre forskjellige avsendere. Videoen viser gutten mens han i flere minutter prøver å komme seg ut av glassmonteren som han har blitt stengt inne i. Etter hvert hjelper en gutt ham ut.

- I et friminutt holdt gutten på å montere arbeider elevene hadde gjort. Så skal noen ha lukket igjen glassdøren mens medelever begynte å filme hendelsen med mobilene sine. De gjorde dette for å tulle litt, men elevene aksepterer ikke at han skal bli hengt ut på nettet på denne måten, sier rektor Wenche Bustø til avisen.

Det var eleven selv som kontaktet rektor etter hendelsen, og skolen ledelse har lagt ned mye arbeid for å finne ut hvem som tår bak filmingen. Flere elever har innrømmet å ha filmen på mobilen, og har slettet den, men eleven og hans foreldre vil nå vurdere om de skal politianmelde mobbingen.

Tidligere i høst anmeldte rektor Bustø sine egne elever for å ha lagt ut en internettside der medelever trakaseres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere