*Nettavisen* Nyheter.

Mobil lykkepille

Er hverdagen grå? Piff opp livet med gladmeldinger på mobilen.

10.06.08 13:56

(Yeye): Mobiltelefonen dekker allerede mange behov. Nå kan den få deg i bedre humør også!

Yeye og Egmont Serieforlag lanserer nå mobilnyheten «Feel Good » - en SMS-tjeneste hvor målet er å gjøre hverdagen din enda litt gladere.

Hyggeligere hverdag
- Alle fortjener en påminnelse om hvor unike de er. Mange opplever at tiden går altfor fort, og har ikke alltid tid til å pleie og tenke på seg selv. Vi er opptatt av å bygge opp jentenes selvtillit, og vi vil gjøre hverdagen hyggeligere for leserne våre, sier Annette Münch i Egmont Serieforlaget, som står bak utviklingen av tjenesten.

- Hver uke sender vi derfor ut to inspirerende meldinger til “Feel Good”-medlemmene, og målet er at de skal bidra til en gladere dag. Meldingen inneholder alt fra tips og forslag til varmende og viktige utsagn.

Vil du motta en gladmelding i hverdagen? Klikk herfor å lese mer.

Mobiltjenester
I Norge omsettes det mobile innholdstjenester for i overkant av 1 mrd NOK pr år. Spill, ringetoner og bakgrunnsbilder står for mesteparten av omsetningen.

Det finnes i dag et bredt spekter av underholdningstjenester til mobiltelefonen, i form av spill, ringetoner og bakgrunnsbilder. Mobiloperatørene har lenge etterlyst innholdstjenester tilpasset jenter.

- Vi tror brukerne er klare for mer personlige, hverdagsrelaterte tjenester, sier Cathrine Adams, ansvarlig for mobile tjenester i Egmont.

Les også: Nye premier i Side2-quizen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.