RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobil lykkepille

Er hverdagen grå? Piff opp livet med gladmeldinger på mobilen.

(Yeye): Mobiltelefonen dekker allerede mange behov. Nå kan den få deg i bedre humør også!

Yeye og Egmont Serieforlag lanserer nå mobilnyheten «Feel Good » - en SMS-tjeneste hvor målet er å gjøre hverdagen din enda litt gladere.

Hyggeligere hverdag
- Alle fortjener en påminnelse om hvor unike de er. Mange opplever at tiden går altfor fort, og har ikke alltid tid til å pleie og tenke på seg selv. Vi er opptatt av å bygge opp jentenes selvtillit, og vi vil gjøre hverdagen hyggeligere for leserne våre, sier Annette Münch i Egmont Serieforlaget, som står bak utviklingen av tjenesten.

- Hver uke sender vi derfor ut to inspirerende meldinger til “Feel Good”-medlemmene, og målet er at de skal bidra til en gladere dag. Meldingen inneholder alt fra tips og forslag til varmende og viktige utsagn.

Vil du motta en gladmelding i hverdagen? Klikk herfor å lese mer.

Mobiltjenester
I Norge omsettes det mobile innholdstjenester for i overkant av 1 mrd NOK pr år. Spill, ringetoner og bakgrunnsbilder står for mesteparten av omsetningen.

Det finnes i dag et bredt spekter av underholdningstjenester til mobiltelefonen, i form av spill, ringetoner og bakgrunnsbilder. Mobiloperatørene har lenge etterlyst innholdstjenester tilpasset jenter.

- Vi tror brukerne er klare for mer personlige, hverdagsrelaterte tjenester, sier Cathrine Adams, ansvarlig for mobile tjenester i Egmont.

Les også: Nye premier i Side2-quizen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere