RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobiliserer alle ressurser

Sist oppdatert:
Sivilforsvaret har kalt ut et par hundre personer i forbindelse med rasulykken og de ekstreme nedbørsmengdene på Vestlandet.

- I forbindelse med rasulykken utenfor Bergen, uværet på Vestlandet og de ekstreme nedbørsmengdene, har Sivilforsvaret mobilisert alle ressurser i Bergens-området, opplyser distriktssjef Anne-Margrete Bollmann i Hordaland sivilforsvarsdistrikt i en pressemelding.

Flere hundre personer er kalt ut.

Telt, lysutstyr, spader, hakker, lenseutstyr og annet materiell er kjørt ut til rasområdet.

- Personell i Sivilforsvaret som ennå ikke har møtt eller mottatt varsel oppfordres herved om å møte opp på sitt fremmøtested snarest, eller ta kontakt med sitt befal eller distriktsstaben, oppfordrer Bollmann.

Bergen kommune har også mobilisert sin kriseledelse.

- Kriseledelsen i Bergen kommune har vært mobilisert i natt og har sammen med politiet etablert krisesenter for evakuerte og pårørende på Bergen Airport Hotell i forbindelse med jordraset på Hatlestad terrasse, opplyser informasjonsdirektør Robert Rastad i Bergen kommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere