RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobiltyven ga Hanne sex-sjokk

Sist oppdatert:
Hanne Myrvang fra Ålesund angrer bittert på at hun ikke sperret den stjålne mobilen.

Lørdag kveld ble Hannes telefon og veske med lommebok og husnøkler stjålet mens hun var på kafé.

- Men jeg sperret ikke telefonen, rett og slett fordi jeg hadde et lønnlig håp om at en ærlig person skulle finne veska og bringe den tilbake til meg, eller at politiet skulle greie å spore tjuven via telefonen, sier hun til Sunnmørsposten.

Perverse meldinger
Søndag fikk hun sjokk. Tyven hadde sendt slibrige meldinger til alle mennene på telefonlista, inkludert Hannes far og 11 gamle sønn.

- Etter hvert begynte jeg å få alarmerende telefoner fra folk jeg kjenner som lurte på om det hadde rabla helt for meg. Og grunnen var at de hadde fått ei melding fra min telefon som var så grov og pervers at den ikke lar seg gjenta på trykk. Men for å si det slik: Innholdet gikk på at jeg tilbyr å utføre en del svært spesielle tjenester av seksuell art.

Truet med innbrudd
Så snart Hanne Myrvang forsto at mobiltyven var svært aktiv, sørget hun for å sperre telefonen, men da var skaden allerede skjedd. Bedre ble det heller ikke da hun advarte tyven på en melding om at hun kom til å anmelde ham.

- Da fikk til svar at jeg bare måtte passe meg, for han har både adressen og husnøklene mine. Dermed må jeg skifte lås i leiligheten min også, forteller Hanne, som føler seg både krenket og ydmyket av personen som stjal veska hennes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere