RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mons tatt av biltyv

Sist oppdatert:
Da Anne-Sissel Skånvik kom ut fra butikken, var bilen borte. Den gir hun blaffen i, så lenge hun får katten sin Mons igjen.

- Bilen, en 2003 modell Passat, penger, pass og papirer kan erstattes. Det kan ikke pus, sier Anne-Sissel fortvilet.

Lørdag ettermiddag opplevde hun og samboeren marerittet. De to var på vei til hytta med katten sin Mons og stoppet på Liertoppen for å handle.

- Mons satt i buret sitt i baksetet. Han gledet seg nok fælt til å komme på fjellet og jakte på mus. Men da vi kom ut igjen var bilen borte. Mons var ikke å se, forteller Anne-Sissel.

Kan ha blitt kastet ut
Hun beskriver sin svarte øyensten som en veldig spesiell og tillitsfull katt. Men å kjøre bil liker han ikke og har en tendens til å mjaue når bilen er i bevegelse.

- Jeg tror kanskje tyven har blitt lei av mjauingen og har kastet Mons ut av bilen. Jeg håper de ikke er sadister og satt ham fra seg innelåst i buret, sier hun.

- Ha øynene åpne
Dersom tyvene har sluppet Mons ut, håper matmor at noen kan ha sett katten og bønnfaller TV 2 Nettavisens lesere om hjelp.

- Dersom han går fritt oppsøker han nok folk. Det var slik vi fikk ham, forteller hun.

For fire år siden kom Mons på døren som kattunge. Siden den dagen har han vært en del av familien.

- Folk kan jo ha øynene åpne. Han har et halsbånd med en magnet rundt halsen. Magneten er til katteluken i døren, forklarer Anne-Sissel håpefullt.

Så langt er verken bilen eller katten funnet. Har du opplysninger til Anne-Sissel, ta kontakt på Anne-Sissel Skånvik på e-post: askaanvi@online.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere