Gå til sidens hovedinnhold

Mor (83) og datter (63) overfalt

Overfallsmannen banket opp og bandt fast de forsvarsløse kvinnene i 83-åringens eget hjem.

Den 83 år gamle kvinnen, som var alene hjemme, ble oppsøkt av en ukjent mann ved 10-tiden onsdag. Hun oppfattet mannen som selger, og avviste ham.

To timer senere kom han tilbake, og 83-åringen trodde det da var datteren (63) som kom. Hun ble overfalt, og gjerningsmannen stripset hendene og føttene hennes, skriver Adresseavisen.

- Alvorlig skadet
Så kom datteren til morens hus, og også hun ble overfalt av mannen.

- I inngagspartiet oppsto det sannsynligvis tumulter mellom datteren og mannen, og hun ble påført hodeskader. Datteren er så alvorlig skadet at hun ikke er avhørt ennå, sier etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger lensmannskontor til Trønderavisa.

Siden 63-åringen ikke kom hjem, reiste sønnen hennes ut for å lete etter henne. Ved 22-tiden fant han bestemoren sterkt forkommen. Den 63 år gamle kvinnen ble funnet forkommen og forvirret i Skogn sentrum.

- Ingen er pågrepet ennå, sier operasjonsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen torsdag morgen.

Kjørte lys bil
Datteren ble sendt til St. Olavs Hospital med hodeskader, mens 83-åringen ble kjørt til Sykehuset Levanger med blant annet brukket arm.

- Dette ser vi veldig alvorlig på. Det er jo et overfall av to eldre damer som ikke hadde noen mulighet til å forsvare seg, så dette setter vi inn alle ressurser på med henblikk på å forsøke å oppklare saken, sier Klevmo til Adresseavisen.

Mannen kjørte trolig en lys, liten bil som han parkerte ved veien mellom Skogn og Markabygda nær 83-åringens hus.

Har du tips i saken? ring Levanger lensmannskontor på telefonnummer 74 08 39 40.

Reklame

Black Friday: 20 kupp du gjør på sport og friluft