RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor og barn alvorlig skadd i kollisjon

Sist oppdatert:
Åtte skadeet etter frontkollisjon på E6 nord for Gardermoen.

En mor (34) og hennes to barn - en jente på syv og en gutt på ti - ligger alvorlig skadd på Ullevål universitetssykehus etter at tre biler frontkolliderte ved Hauerseter søndag ettermiddag.

Ustabilt for mor og sønn
Gutten og moren som var innblandet i ulykken på E6, har pådratt seg hode- og brystskader. Tilstanden til moren er ustabil, mens for gutten er tilstanden stabil, heter det i en pressemelding fra sykehuset søndag kveld.

Jenta på syv har pådratt seg hode- og ansiktsskader. Skadene hennes var ved 18.30-tiden uavklart.

- Faren og et mindre barn er sendt til Ahus med lettere skader, forteller operasjonsleder Trond Aune ved Romerike politidistrikt til Nettavisen.

Til sammen åtte personer ble ifølge politiet skadet i ulykken på E6. Sjåføren i varebilen og de to personene som satt i den andre personbilen pådro seg kun lettere skader.

Frontkolliderte med to
- Ulykken skjedde da bilen med familien på fem kom over i motgående kjørefelt og traff to biler som kom kjørende sørover, ifølge operasjonslederen.

Politiet fikk melding om ulykken på E6 klokken 16.05.

E6 ble stengt i begge retninger etter ulykken. Først klokken 20.45 var veien åpnet igjen, etter å ha vært stengt i begge retninger i nærmere fem timer søndag kveld.

Front mot front i Fredrikstad
I Fredriktstad ble fem personer sendt til Sykehuset Østfold avdeling Fredrikstad etter en frontkollisjon på riksvei 139 ved Østfoldhallen søndag ettermiddag.

- I den ene bilen satt det et ektepar, mens i bil nummer to satt det to voksne og et barn. Alle fem ble lettere skadet i ulykken, sier spesialrådgiver Trond Degnes ved Sykehuset Østfold til Nettavisen søndag kveld.

Riksveien var stengt en stund etter ulykken, men da Nettavisen snakket med politiet i Østfold klokken 19 var veien åpnet igjen og det var ikke meldt om kø i området.

I Troms varsles det om vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene søndag kveld på grunn av snøbyger og snøfokk, melder yr.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere