*Nettavisen* Nyheter.

Mor og sønn i hver sin ulykke – samtidig

Et redningshelikopter som fraktet en far og hans trafikkskadde sønn, måtte snu på vei til sykehuset for å plukke opp en 41 år gammel mann. Mannen var påkjørt av guttens mor.

01.02.05 10:52

Svein-Arne Dølvik (43) stod ved kjøkkenbenken da skolebussen stoppet ved Gladsøya i Flatanger rundt klokka 14.45 mandag. Sønnen Vegar (9) sprang ut av bussen og var i ferd med å krysse veien bak bussen, da han ble truffet av en personbil.

- Jeg hørte smell og bremser samtidig. Deretter så jeg gutten min fly 3-4 meter opp gjennom lufta. Han ble skrellet over bilen og landet i en vanndam i grøftekanten, sier faren til Adresseavisen.

Dølvik løp bort til ulykkesstedet og fant gutten ved bevissthet, men mørbanket.

- Jeg var foreberedt på hva som helst, sier Dølvik.

Helikopteret snudde

Etter en stund ble de hentet av et Sea King redningshelikopter, som skulle frakte dem til St. Olavs Hospital. Da de var kommet opp i lufta, fikk de beskjed om at de måtte snu for å ta med enda en person som var blitt skadd i en annen trafikkulykke. En 41 år gammel mann var skadd etter en kollisjon med en annen bil ved Fjell overfor Lauvsnes.

Da de kom til St. Olavs Hospital, snakket Svein-Arne Dølvik med samboeren Lill Nyheim (35). Hun fortalte ham at det var hun som hadde kollidert med den 41 år gamle mannen som far og sønn hadde blitt fraktet sammen med i Sea King-helikopteret. Hun var på vei hjem fra Namsos da en bil kom sidelengs mot henne og kolliderte.

- Jeg ble litt skjelven da jeg hørte det, sier Dølvik. At både samboeren min og sønnen min er innblandet i hver sin trafikkulykke omtrent samtidig er jo helt utrolig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag