RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor og to døtre funnet døde i hus

Sist oppdatert:
Mor og to døtre ble funnet omkomne i et hus i Trondheim onsdag kveld.

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser på stedet, men vil foreløpig ikke opplyse annet enn at saken etterforskes som mistenkelige dødsfall. Ingen er så langt etterlyst i saken.

- Det er funnet en eller flere døde personer, opplyser operasjonssentralen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen.

Det er en mor og to døtre som er funnet omkomne i huset, melder TV 2 Nyhetene.

Se hele videoinnslaget på TV 2 Sumo: Etterforsker dødsbrannen

Ulmebrann i huset
Ifølge nettutgaven til Adresseavisen skal det ha vært en ulmebrann i huset. Boligen skal derimot ikke ha noen synlige skader av å være utsatt for brann, annet enn at vinduene på huset er dekket med sot. Det skal også lukte brent i området.

Ifølge TV 2s fotograf på stedet har politiet sperret av et område rundt bolighuset. Politiet fikk melding om hendelsen ved 17.40-tiden. Politiet kjenner til identiteten til de døde og har varslet de pårørende. Men politiet ønsker ennå ikke å gå ut med detaljer.

Mistenkelige dødsfall
- Vi betegner dette som mistenkelige dødsfall, og vi har satt i gang en etterforskning. Men det er altfor tidlig å si noe om hva som har skjedd, sier operativ uteleder Roar Selvnes til adressa.no.

Operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyser overfor Nettavisen at det vil bli avholdt en pressekonferanse tidligst kl. 10.00 torsdag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere