RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor siktet etter babydødsfall

Sist oppdatert:
En tobarnsmor fra Drammen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at hennes en måned gamle baby døde i desember.

Selv hevder moren at barnet døde etter et uhell.

Politiet mener at moren skal ha utført alvorlig legemsbeskadigelse som førte til at babyen døde, skriver Drammens Tidende. Politiet ønsker minst mulig blest om saken, og vil ikke si noe mer om siktelsen.

Ikke varetektsfengslet
Politiet forsøkte etter dødsfallet å få moren varetektsfengslet med begrunnelse i fare for bevisforspillelse. Siktelsen mot moren er legemsbeskadigelse med døden til følge. Politiet nådde ikke fram i tingretten, men opprettholder likevel siktelsen.

Politiet venter på flere tekniske undersøkelser som vil kunne gi forklaring på hva som har skjedd.

- Et uhell
- Moren er selvfølgelig helt knust. Uten å gå i detaljer mener hun at dødsfallet skyltes et uhell. Da er belastningen stor når hun blir kastet på glattcelle og fremstilt for varetektsfengsling. Og det rett etter at hennes om lag en måned gamle baby dør, sier den siktede morens advokat, Carl Halvor Aas.

Ifølge Aas bor moren fortsatt sammen med sitt andre barn. Hun er fraseparert fra sin mann, men skal ha god kontakt med mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere