RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor tror sko tilhører savnet

Sist oppdatert:
Letemannskapene har funnet et par sko som kan tilhøre den savnede Per Armin Arrif (17).

Letemannskapene fant i går en grå sko med rød snøring i Gudbrandsdalslågen ved Elstad Camping, Ringebu. Dette er 2,5 kilometer syd for Harpefoss, der Per Armin Arrif sist ble sett. Klokka 13 i dag fant man ifølge VG Nett den andre skoen som kan tilhøre savnede.

Den første skoen er sendt til Kripos for DNA-analyse. Arrifs mor har sett skoen og sagt til politiet at hun tror den stammer fra hennes sønn. Dette opplyste lensmann i Fron, Jon Dohrn, på en pressekonferanse på Vinstra torsdag.

Fem etterforskere
Hele fem etterforskere fra Kripos - to analytikere og tre teknikere - jobber nå med saken. Men Dohrn kan ikke si om man mistenker noe kriminelt.

- Det er først når vi finner noen som ikke lever, at vi kan snakke om en krimsak, sa han på pressekonferansen.

Dohrn mener det er bedre å gå bredt ut, enn å måtte kalle inn mer ressurser etterhvert. Politiet undersøker nå om Arrif har hatt kontakt med noen før forsvinningen.

Sjekker PC-er
- PC-ene hans blir undersøkt for å se om han har hatt kontakt med noen, sa Dohrn.

Det er fortsatt uklart om Arrif var inne på konserten lørdag med Åge Aleksandersen. Noen mener han var det, andre ikke. Man vet heller ikke om Arrif hadde kjøpt billett. Kameratene til Arrif var alle sammen på utsiden av lokalet. Det er ikke uvanlig at det er fest på utsiden når det holdes konserter inne, ifølge politiet.

Vil ha bilder
For å finne ut om Arrif var inne, ber politiet nå om bilder fra konserten. Artisten Åge Aleksandersen skal ha hatt med seg en fotograf, ble det opplyst på pressekonferansen. Politiet ber også folk som har vært på utsiden av lokalet lørdag kveld om å melde seg. Tidligere har man bedt alle som var inne på konserten om å melde seg.

Arrif skal ha vært en jovial og hyggelig gutt. Det skal ikke ha vært noe spesielt med ham tidligere.

Letingen på land er nå avsluttet. Søket i Lågen fortsetter med båter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere