*Nettavisen* Nyheter.

Mormor kastet seg på flyet

KRISTIANSAND/OSLO (TV 2 Nettavisen): Mormoren til Norges nye tronarving - Marit Tjessem - kastet seg på første fly fra Kristiansand til Oslo da hun fikk beskjed om den kommende fødselen onsdag morgen.

- Ja, her får du ingen kommentarer, for Marit dro med fly til Gardermoen klokken 06.30, sier mannen til Mette-Marits mor, Rolf Berntsen, til TV 2 Nettavisen.

Begge brødrene bor i Oslo

Dermed kan moren ha rukket fødselen til Norges neste tronarving.

Med unntak av den ekskluderte faren Sven O. Høiby, er familien svært nær hverandre. Begge brødrene hennes bor i Oslo, Per og Espen Høiby.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Sven O. Høiby er i Oslo

Sven O. Høiby er allerede på plass i Oslo i påvente av fødselen. Han håper at han får komme på Rikshospitalet på besøk, og håper også på å få komme i barnedåpen.

- Det ville jo vært leit å ikke være her når det tiende blir født, siden jeg har vært til stede ved barnedåpen til mine foregående barnebarn, sa Høiby til TV 2 mandag.

- Så gjenstår det å se om Mette-Marit ønsker at jeg skal komme. Jeg får gå tjenesteveien og spørre om jeg får lov til å komme opp der. Og i så fall så gjør jeg det, sa den vordende morfaren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Søsteren Kristin Høiby Bjørnøy bor på Kuholmen i Kristiansand, ikke langt fra moren på eksklusive Høivold Brygge.

Søsteren visste onsdag morgen slett ikke at lillesøsteren var på sykehuset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.