RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: mms

Moyes: - Alle cup-kamper vanskelige

Sist oppdatert:
Evertons manager David Moyes mener Branns kollektive styrke utgjør den største faren..

(iBergen.no) - De er svært godt organisert. De har et par spillere som kan avgjøre kamper, men det er først og fremst deres kollektive styrke som jeg har bitt meg merke i av det jeg har sett og hørt fra speiderne.

Evertons skotske manager, David Moyes, som har gjort det slik at de blå igjen kan vandre med hevet hode hjemme i Liverpool, vet at det ikke hjelper mye å ha hatt en god sesong i februar. I morgen møter laget hans Brann i UEFA-cupens 16-dels finale i Bergen med retur i Liverpool i neste uke.

Vunnet alt

- Vi er allerede slått ut av to cuper. Vi har ikke vært så gode der, sukker han samtidig som en viktig fjerdeplass er alt han kan håpe på i Premier League. Det betyr at UEFA cupen er det eneste igjen i sesongen som Everton kan vinne.

- Vi har gjort det veldig bra så langt i UEFA cupen. Vant alle våre kamper i gruppespillet. Vi håper å fortsette på den måten, men det bør ikke lede noen til å tro at vi tar lett på denne kampen. Cup-kamper skal en aldri ta lett på.

Rosenborg gir respekt

Om han får dette budskapet prentet inn i skallen på sine stjernespillere gjenstår å se. Norsk fotball er i beste fall kuriøs for blaserte engelske proffer.

- Vi vet hva Rosenborg står for. Brann slo dem over en hel sesong. De kan ikke være så dårlig.

Everton kommer uten sin beste spiller Mikel Arteta. Spanjolen er etter sigende skadet, mens engelske aviser spekulerer i om Moyes sparer noen for den viktige innspurten og kampen om fjerdeplassen som gir Champions League plass og enda viktigere, best-i-byen status som de også hadde det i 2005..

Aldri interessert i Helstad

- Jeg har hørt om noen av Brann-spillerne. Eirik Bakke vet vi jo godt hva han står for. Og så vet vi at Thorstein Helstad har en flott scoringsstatistikk.

- Var han noen gang aktuell for Everton slik det ble hevdet?

- Alle som kjenner klubben vet at det vi har nok av er spisser så det var han ikke, men det betyr ikke at han ikke er en god spiller.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere