RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP

Møtte Farouks far

Sist oppdatert:
Kjell Magne Bondevik og Oslosenteret har innledet en dialog med drapssiktede Farouk Abdulhak og hans far.

Tidligere statsminister og KrF-topp Kjell Magne Bondevik - nå leder for Oslosenteret - har sammen med tidligere oljeminister Einar Steensnæs i hemmelighet hatt møte med faren til den drapssiktede Farouk Abdulhak, skriver VG.

- Jobber videre
- Vi har ennå ikke fått til et gjennombrudd, men så lenge det er håp, jobber vi videre, sier Bondevik til avisa.

Nekter utlevering
Farouk Abdulhak er siktet for drapet på Stine Vik Magnussen i London 14. mars for tre år siden, men han er fortsatt på frifot. Han er sønn til Jemens mektige forretningsmann Shaher Abdulhak, og søkte tilflukt i hjemlandet da britisk politi etterlyste ham. Siden har han holdt seg skjult, og myndighetene i Jemen - som ikke har noen utleveringsavtale med Storbritannia - sier britisk politi og påtalemyndighet må komme til Jemen hvis de ønsker en rettssak mot Farouk Abdulhak.

Har formidlet familiens synpsunkter
Ifølge VG har Oslosenteret også vært involvert i flere møter med Farouk Abdulhak selv. Her har han fått høre synsunktene fra Martines familie og han har gitt uttrykk for sine synspunkter. Hva som er sagt eller formidlet i disse møtene, vil Bondevik ikke kommentere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere