RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Munch-forhandler siktet for utpressing

Sist oppdatert:
Millionæren Nordahl Heyerdahl-Larsen ble forsøkt utpresset av 40-åring som ville kjøpe tilbake Munch-bildene «Skrik» og «Madonna».

Nå er tre menn arrestert i forbindelse med utpressingsforsøket. Heyerdahl-Larsen skal ha lagt seg opp millioner av kroner gjennom forretningsvirksomhet i Norge og utlandet. Nå er tre personer siktet for å ha forsøkt å presse den norske forretningsmannen for penger.

- Ubehagelig
- Det har selvfølgelig vært en ubehagelig situasjon, men jeg har stolt på politiet, og at de hadde kontroll på utpresserne. Jeg er svært fornøyd med måten politiet har håndtert saken på, sier Nordahl Heyerdahl-Larsen til Dagbladet.

En av de tre som nå er siktet for utpressing, skal være den samme forretningsmannen som tidligere i år forsøkte å kjøpe tilbake Munch-maleriene «Skrik» og «Madonna» fra et kriminelt miljø som skal ha forbindelser opp mot Munch-tyveriet. Prislappen skulle være på 12 millioner kroner. Forhandlingsforsøket lykkes ikke.

Undersøker forbindelse
Politiet undersøker nå om det er en forbindelse mellom tyveriet av Munch-skatten og utpressingsforsøket mot Heyerdahl-Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere