RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Muselort stengte Smart Club

Sist oppdatert:
Smart Club på Alnabru utenfor Oslo måtte tirsdag stenge både bakeriet og avdeling for produksjon av ferskvare på grunn av muselort.

Mattilsynet stengte tirsdag ferskvareproduksjonen på Smart Club Alnabru, da de fant museekskrementer på lageret og ved melposer i bakeriet.

Smart Club har midlertidig flyttet produksjonen av ferskvarer ut av varehuset på Alnabru, for å sikre medlemmene en fullverdig tilgang på egenproduserte ferskvarer og bakervarer.

- Dessverre sviktet våre rutiner og vi beklager dette. I samarbeid med Anticimex, våre konsulenter på matvaresikkerhet, er alle manglene utbedret i løpet av natten. Vi er i dialog med Mattilsynet og håper på snarlig gjenåpning, opplyser kommunikasjonsdirektør Nina H. Foss til TV 2 Nettavisen.

Smart Club har nulltoleranse på avvik fra matsikkerhet og igangsatte umiddelbart tiltak for å utbedre manglene. Produksjonslokalene er nedvasket, mulige adkomstveier for mus er tettet igjen og øvrige tiltak i samarbeid med Anticimex er gjennomført.

I tillegg er det utarbeidet en handlingsplan for å hindre gjentakelse. Denne er nå overlevert Mattilsynet.

- Alle påpekte mangler er nå utbedret og håper på snarlig gjenåpning av vår ferskvareproduksjon på Alnabru, sier Foss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere